Moosty logo

Er Wacht Een Nieuw Leven Op Je!

Stel je voor: je ideale leven in een paar simpele stappen. Met een paar kleine aanpassingen in je mindset lukt dat. Ben jij er klaar voor om je droom te gaan leven? 

Ga Voor Een Leuker Leven!

Als geld geen rol zou spelen en alles mogelijk zou zijn, dan is het zeer waarschijnlijk dat jouw leven er heel anders uit zou zien. Zonde! Het is tijd dat jij precies dat gaat doen waar jij naar verlangt.

Ik heb intensief onderzoek gedaan naar het geluk van mensen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, kwam ik tot een duidelijke conclusie: het leven van je ideale leven heeft alles te maken met de juiste mindset. Met een paar simpele aanpassingen in je mindset kan jij je ideale leven leiden. En het werkt. Op basis hiervan heb ik een cursus ‘De Juiste Mindset’ ontwikkeld, zodat mijn succesformule voor iedereen toegankelijk wordt.

Met de cursus ‘De Juiste Mindset’ kun je in eenvoudige stappen inzicht krijgen in jouw wensen en je ideale leven gaan leiden. En dat in slechts een paar minuten per dag!

Deze cursus is nergens anders te volgen, volledig door mij gemaakt en is uniek

Even voorstellen..

Even over mij: Maarten Oostland.

*Ondernemer *Ex-Googler *Mindsetter

Ik had een glansrijke carrière bij werelds bekendste werkgever:

Google

The sky was the limit!

Met grote ambities en ik dacht mijn ideale leven te leiden: groot huis, veel op vakantie en alle gadgets kunnen kopen die ik wilde. Toch had ik het gevoel dat er meer moest zijn dan dit.

Ik stelde mezelf de vraag: als geld geen rol zou spelen, hoe zou mijn leven er dan uitzien? Wat bleek! Mijn leven zou er helemaal anders uitzien.

Mijn ideale leven is: een vrijstaand huis, kinderen en zelf mijn werktijden bepalen. En helemaal niet een drukke baan, nergens tijd voor, stressen, ergens tussendoor naar de sportschool en tijdens mijn vakanties continu voornemen om het nu echt helemaal anders te gaan doen..

Komt dit je bekend voor?

Met een paar simpele aanpassingen in mijn mindset leef ik nu mijn ideale leven! En ik ben gelukkiger dan ooit!!! Alles waar ik van droomde maak ik waar..

En dit werkt niet alleen voor mij, ook voor alle mensen die ik daarna heb meegenomen in mijn wijze van het met simpele stappen aanpassen van de mindset. Iedereen heeft dezelfde ervaring!!

Ik ben zo enthousiast over deze simpele manier van het aanpassen van je mindset dat ik heb besloten om een cursus te maken voor alle mensen die klaar zijn om ook hun ideale leven te leven! Het is tijd geworden dat mijn visie over het pad naar een ideaal leven met een groter publiek wordt gedeeld.

Ik introduceer je: de cursus ‘De Juiste Mindset’!

 

Maarten “Moosty” Oostland
Ondernemer, Ex-Googler, Mindsetter

Facebook Moosty

 

You can’t achieve extraordinary things with an ordinary mindset

"Ik vind de cursus van Maarten geweldig. Voor mij is hij life changing geweest!"

Tamara

“Maarten’s execution success rates are always at the top of the bar. Beyond our professional journey, I have enjoyed spending time with him and broadening my horizons through his various areas of interest.”


Eliran Drucker
Manager, Google

"Een tijdje geleden zat ik echt tegen een burn out aan.. Zelf had ik het nog niet helemaal door, maar nu ik terugkijk realiseer ik mij dat pas. Ik kwam in contact met Maarten en hij heeft echt mijn leven veranderd! Nooit gedacht dat ik met een paar simpele veranderingen al zoveel resultaat kan bereiken!! Bedankt!"


Madeleine

“Maarten is enthousiast en creatief. Hij denkt buiten kaders, komt met nieuwe inzichten en heeft hierdoor een eigen inbreng die van waarde is.”


Peter van der Meijden
HR Manager, Wolter & Dros

“Maarten denkt mee en geeft mij inzichten waar ik zelf nooit op zou komen. Sparren met iemand die er echt verstand van heeft. Maarten heeft altijd een positieve instelling en biedt een luisterend oor. Door zijn motiverende woorden en duidelijke coaching heb ik nu een succesvol (en groeiend) bedrijf.”


Malou Akkerman
Eigenaar, Akkerman | Juridisch advies

Met de cursus ‘De Juiste Mindset’ kun je in eenvoudige stappen inzicht krijgen in jouw wensen en je ideale leven gaan leiden. En dat in slechts een paar minuten per dag. 

Je leert hoe je: 

Direct aan de slag kunt om je ideale leven te gaan leven.

Met bewezen strategieën jouw eigen uitdagingen kunt overwinnen.

 Waarom jij je ideale leven op dit moment nog niet leeft.

Ijzersterke nieuwe plannen smeedt voor de komende periode.

Cursus - De juiste Mindset

Direct aan de slag

De cursus kost normaal 397 EURO, maar nu kunnen de eerste 100 aanmeldingen TIJDELIJK meedoen voor de introductieprijs van SLECHTS 97 EURO

Normale prijs: € 397

Nu tijdelijk: 97,-

Je kunt direct beginnen met de cursus.

Of wissel hier je unieke code in.

Ideal betalen Belfius betalen Sofort betalen Mistercash betalen Creditcard betalen

Je mindset is de weg naar een mooi leven

Inhoud van De Juiste Mindset

In deze cursus leer jij mijn bewezen formule voor een juiste mindset die ik heb toegepast om mijn leven geweldig en succesvol te maken. 

In de cursus ‘De Juiste Mindset’ met 10 hoofdstukken met elk een videoles leer je exact hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij je ideale leven gaat leven of verder kunt verdiepen, terwijl je een paar kleine veranderingen in je leven aanbrengt. 

Hieronder een overzicht van de hoofdstukken:

Hoofdstuk 1: Waarom jouw ideale wereld er nog niet is

Hoofdstuk 2: Hoe overtuigingen je tegenhouden

Hoofdstuk 3: De oplossing!

Hoofdstuk 4: Hoe de juiste mindset je kan helpen geweldige dingen te bereiken

Hoofdstuk 5: Wat is mindset?

Hoofdstuk 6: Praktische tips om direct aan je mindset te werken

Hoofdstuk 7: Theorieën over mindsets die je eenvoudig verder helpen

Hoofdstuk 8: De 10 stappen mindset strategie

Hoofdstuk 9: Praktische opdrachten voor een blijvende impact

Voordelen van je eigen Moosty cursussen:

Werkt op al je apparaten! 

Je hebt overal ter wereld toegang tot je cursus vanaf je favoriete apparaten en dit alles zonder tijdslimiet. Beluister de cursus zo vaak als je wilt. Zo kun je altijd en overal aan de juiste mindset werken. Ideaal. 

Geen gehaast

De leeromgeving zorgt ervoor dat jij in je eigen tempo je leerproces kunt bepalen. Wij willen dat jij alles optimaal in je opneemt en geen druk ervaart.

Praktische opdrachten

Geen moeilijke breinbrekers, maar juist simpele en praktische opdrachten die je aan het denken zetten en je helpen om in super simpele en snelle stappen je ideale leven te gaan leven.

Cursus - De juiste Mindset

Je eigen veilige leeromgeving

Je beleeft de cursus in je eigen ‘Moosty’ leeromgeving. Je krijgt ook een geweldig vormgegeven werkboek zodat jij zelfs na de cursus nog profijt hebt van de cursus. 

Geweldige service

Heb je problemen of loop je vast? Geen probleem. Wij helpen je graag en denken altijd in oplossingen. Daarnaast doen wij er echt alles aan om je gegevens goed te beschermen. Wij behandelen alles vertrouwelijk!

Je bent nooit uitgeleerd

In de Moosty leeromgeving kun je je blijven ontwikkelen op ontzettend veel verschillende gebieden. Er komen wekelijks nieuwe onderwerpen aan bod, waardoor jij nooit bij ons verveelt.

** EXTRA BONUS **

Als jij je NU aanmeldt voor deze online cursus dan krijg jij ook nog 50% korting op een 2e en 3e cursus. Wees erbij en reserveer jouw plek voor de online cursus. 

Bovendien krijg je 50% korting korting om 1-op-1 te sparren met het brein achter deze cursus: Maarten! 

Cursus - De juiste Mindset

Ja, dit wordt ‘m

De Juiste MindsetPraktische tips voor een ideaal leven

De cursus kost normaal 397 EURO, maar nu kunnen de eerste 100 aanmeldingen TIJDELIJK meedoen voor de introductieprijs van SLECHTS 97 EURO

Normale prijs: € 397

Nu tijdelijk: 97,-

Je kunt direct beginnen met de cursus.

Of wissel hier je unieke code in.

Ideal betalen Belfius betalen Sofort betalen Mistercash betalen Creditcard betalen

© Copyright 2020 Moosty • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring CookieverklaringInloggen